LÄS OM: Vardagslydnad och unghundskurs

.

.

Här kan du läsa om kurser för den unga och vuxna hunden. Vill du gå direkt till butiken för att se vilka aktuella kursstarter som finns kan du klicka här:

Unghundskurs (6 mån- 2år)

Unghundskursen riktar sig framförallt för dig som har en hund på 6 mån-2 år och vill träna vidare efter valpstadiet. Kanske känner du att den snälla valpen nu har börjat sluta lyssna och är ”överallt och ingenstans”? Det är helt normalt! I denna kurs fokuserar vi på att hunden ska få utlopp för sin energi, testa på nosarbete samt att vi tränar närlydnad, koppelgående, störningsträning, stadga och passivitet. Övningarnas svårighetsgrad anpassas efter individ. Vi är max 5 unghundar på kurs för att det ska bli en så bra miljö som möjligt för den unga hunden.

Vardagslydnadskurs (från 1 år och uppåt)

För dig som kommit en bit på vägen med vardagsträningen och vill utmana lite mer. På denna kurs tränar vi vidare på närlydnad och avståndslydnad, nu med ”arrangerade störningar”. Vi jobbar på att utveckla stadgan, passiviteten, miljöträning, hundmöten samt ”start-och stoppknappen”. All träning sker med glädje och för att hundarna ska få en bra känsla! Ni får i denna kurs även testa på att gå en rallylydnadsbana sista tillfället. Passar hundar från ca 1 år och uppåt. Vi är max 6 hundar på denna kurs.